Welkom bij B&F Makelaar - B&F Makelaar Den Haag
Jouw thuis, ons werk

B&F Makelaar 2.0 Jouw makelaar in Den Haag en omstreken

Op zoek naar een woning in Den Haag, Rijswijk of Voorburg? Of wil je juist je huis verkopen? Ons gedreven team staat elke dag voor je klaar.

Wij werken volgens het principe ‘doen wat je zegt en zeggen wat je doet’. Makelaar 2.0 noemen wij dat. Stuur ons een bericht en we gaan direct voor je aan de slag.

Over ons
Ons team

Nieuw in de verkoop

Daarom kies je voor ons

Helemaal thuis in Den Haag

Hulp nodig in de hofstad? Wij houden van Den Haag en kennen de lokale woningmarkt als geen ander.

Heldere en vlotte communicatie

Je kunt ons altijd bereiken, ook ’s avonds en in het weekend, voor eerlijk advies waar je iets aan hebt.

Van alle markten thuis

Wil je kopen, verkopen, huren of je huis laten taxeren? B&F Makelaar staat je bij in al je woningwensen.

Klanten waarderen ons werk

Wie is de beste makelaar

10,0

“Wij zijn ontzettend blij met de begeleiding van B&F. Tijdens het aankoop proces stonden Nard altijd voor ons klaar, ook buiten werktijd. Nard heeft ons met veel kennis, deskundigheid en advies weten te helpen om de juiste keuzes te maken. Er was altijd tijd voor extra overleg, geen vraag was te gek of teveel en alles werd goed uitgelegd. Een huis kopen doe je niet zomaar even, maar als je het doet, dan moet het goed! Bij B&F ben je aan het juiste adres. Juist omdat het een klein kantoor is, is er veel ruimte voor persoonlijke, maar altijd deskundige, aandacht. Wij vonden zelf de whatsapp groep erg fijn werken, dat zorgt voor duidelijke communicatie maar je kunt ook alles teruglezen, er komt zoveel op je af, dat vonden we heel fijn. Nard brengt ook altijd schriftelijk verslag uit, zelfs nadat we telefonisch dingen bespraken. Samen met Bo vormen ze een keigoed team, Bo zorgt dat alles netjes wordt geregistreerd, afspraken worden gemaakt en bevestigd en volgt dingen op. Kortom, een gouden team! Wij kunnen met een gerust hart zeggen dat je bij B&F in goede, deskundige handen bent tijdens de aankoop van je huis, dat geeft vertrouwen en rust in een heel spannend proces! Dank jullie wel!”

Bekijk alle beoordelingen